TeAm HaCkEr DeLNoBaHaR
اینکه هک نشیم !
روشهای ساده را به سادگی و با کمی دقت می توان مسدود کرد. مثلا رمزی انتخاب کنيد که حدس زدنش کار هر کسی نباشد. شماره تلفن , اسم , فاميل , شماره شناسنامه يا تاريخ توليد و ترکيبی از اينها معمولا اولين چيزی است که به ذهن هر کسی می رسد.سعی کنيد در رمز انتخابی خود از پرانتز يا کروشه استفاده کنيد و يا حتی کاما که اينها به ذهن هيچ هکری نخواهد رسيد. هنگامی که رمز خود را وارد می کنيد مراقب باشيد , کسی نزديکتان نباشد. و يا از کليد های منحرف کننده استفاده کنيد. مثلا چند کليد الکلی بزنيد و بعد با Backspace پاکش کنيد که اگر کسی هم ديد , متوجه رمز شما نشود.
پشت کامپيوتر کسی که به او اطمينانی نداريد , رمزی وارد نکنيد. يا اگر مجبوريد, با استفاده از کليد های Ctrl+Alt+Del و باز نمودن Task Manager کليه برنامه های مشکوک را ببنديد. معمولا اسامی آنها مانند Thief يا Keylogger يا keyl و يا هر اسم مشکوک ديگری می تواند باشد. در موقع ثبت نام در سرويسهای Hotmail و Yahoo به شما تذکر داده می شود که کارکنان شرکت سرويس دهنده به هيچ عنوان از طريق Email از شما درخواست Password نمی کنند. پس هيچ گاه از طريق هيچ Email ی رمز خود را وارد نکنيد. از جايی اينترنت تهيه کنيد که امنيت بيشتری دارد و تجربه کارشان بالاست. زيرا علاوه بر منشيان بی تجربه که بعضا رمزها را برباد می دهند , اگر شبکه (ISP) هک شده باشد , ديگر از دست شما کاری بر نمی آيد و رمز شما و ديگر کاربران در خطر می باشد.
احتمال حمله با روش تخصصی که در بالا توضيح دادم به کاربرانی که از سيستمهای Instant messaging مانند Yahoo messenger و يا MSN messenger و يا ICQ و ... استفاده می کنند بيشتر است چون اينگونه برنامه ها به راحتی IP شما را در اختيار هکر قرار می دهند و همواره يک پرت آزاد را اشغال می کنند و معمولا به صورت مستقيم با کاربر مقابل در ارتباط هستند مخصوصا در مواقع ارسال و دريافت فايل. پس اگر می خواهيد در امان باشيد از اين برنامه ها استفاده نکنيد.
ولی امروزه در ايران اينترنت بدون اينگونه برنامه ها فايده ای ندارد ! پس
هيچگونه فايلی را که از افراد ناشناس فرستاده می شود , باز نکنيد.
حال اگر کامپيوتر شما از قبل آلوده شده باشد چه بايد کرد ؟!
اگر مطئمن ترين راه را می خواهيد. کامپيوتر خود را فرمت نموده و دوباره ويندوز را نصب کنيد. زيرا اغلب ويروس کشها قادر به شناسايی و يا پاک نمودن بسياری از اين نوع ويروسها نمی باشند. ولی معمولا اين روش به صرفه نيست. کاری که من برای مبارزه با اين نوع ويروس ها (که نمی دانم آيا به آن مبتلا هستم يا خير) کردم اين است که يک ويروس کش جديد نصب نمودم که هر هفته آنرا Update می کنم. من Norton Antivirus 2004 را پيشنهاد می کنم که خود به صورت اتوماتيک هر 10 روز يکبار به روز می شود.
حال اگر ويروسی پيدا شد که ويروس کش من نتوانست آنرا شناسايی کند چه ؟!
همانطور که گفتم فايلی که در حافظه شما اجرا می شود و کامپيوتر شما را به عنوان Server آماده حمله هکر می کند برای اتصال به اينترنت و فرستادن اطلاعات احتياج به يک پورت آزاد دارد. روشهای زيادی برای مسدود نمودن پرت های آزاد وجود دارد. همواره در ايران رسم است که می گويند اينترنت بدون Proxy بهتر است ولی بايد بدانيد که Proxy نه تنها سرعت کار شما در اينترنت را بالا می برد بلکه جلوی حمله هکرها را نيز می گيرد.
روش ديگر استفاده از Firewall می باشد. امروزه بسياری برنامه های کم حجم با عنوان Firewall خانگی وجود دارند.
شما با استفاده از يکی از اين برنامه ها می توانيد به راحتی هرگونه رد و بدل شدن اطلاعات بين کامپيوتر خود و اينترنت را ببينيد و کنترل نماييد.برنامه ای که من پيشنهاد می کنم ZoneAlarm می باشد. با نصب اين برنامه هرگاه , برنامه ای بخواهد با اينترنت تبادل اطلاعات نمايد ابتدا به شما تذکر می دهد و شما می توانيد اگر برنامه مشکوکی بود اجازه فرستادن اطلاعات را از او صلب کنيد. در ضمن هيچ شخص و برنامه ای هم نمی تواند بدون اطلاع شما از بيرون به کامپيوتر شما وصل شود. ويندوز XP از نظر امنيت در شبکه بسيار پيشرفته است و احتمال هک شدنش کمتر است , پيشنهاد می کنم از اين ويندوز استفاده کنيد.
در آخر بايد بگويم هيچ روشی به صورت 100% شما را ايمن نمی کند. فقط سعی می کنيم احتمال هک شدنمان را پايين بياوريم .
ياد آنروز كه در صفحه شطرنج دلت شاه دل بودم و با كيش رخت مات شدم

Designed By : TeAm HaCkEr DeLNoBaHaR